“De chocolade pralines zijn met passie en kennis vervaardigd, een streling voor het oog en tong.
Pralines waar de vakman zijn ziel heeft ingestopt!
Culinaire groeten, Peter”

Peter Goossens - Hof van Cleve
3 – sterren Michelin restaurant

“De Zwarte Vos pralines hebben elk een unieke smaak ervaring.
Zowel de klassieke als de meest gedurfde creaties zoals kruiden en bloemen bewijzen dat
Bart Van Cauwenberghe een professioneel is.”

Jan Verhelst - Lotus Root
Lid van Les Jeunes Restaurateurs d 'Europe

CHOCOMAP - 24 HEURS CIRCUIT LE MANS - ASTON MARTIN - MERCEDES - BELGACOM - VOLVO- NACHT VAN GENT - ECCENTRIC KNOKKE - DHL - SCHOTSEDAGEN - CALLEBAUT - KOKERELLO - HORECA EXPO - GLEN FARCLASS - SMAAKSTER  - MYLAN - PIDY - BOATSHOW - TROUWBEURS - STUDIO 54 - MAATJESFESTIVAL - GENTSE FEESTEN - ONLY WHITE - TOUR DE FRANCE - UNILEVER - GREY GOOSE VODKA - FILLIERS - THE RESTAURANT SHOW LONDEN - CHOCOLAT D AMOUR MAASTRICHT - ROYAL PLAZA BRUSSEL- DETROIT GAZETTE - NACHT VAN LATEM - OPTIMA - VIVA SARA - PANAMARENKO - CONSULAAT VAN NEDERLAND - KRAFT USA - ROGER RAVEEL - DEINZE - GODSHUIS - OMEGA PHARMA - VITAYA - TEXTIRAMA - LIBELLE - FLAIR - CULINAIR AMBIANCE - DEINZE - KNACK - UIT MAGAZINE - CHOCO LATE BRUGGE - ZDF DUITSLAND - BARRY CALLEBAUT PARIJS - LOTUS ROOT - BENOIT DEWITTE - T AARDS PARADIJS - ROTARY BELGIUM - MISS AUTUMN LEAVES - MSK GENT - OUTRE - GOURMET EVENT - SMAAK MAGAZINE - VERSTEGEN KRUIDEN - WHISKY FESTIVAL GENT - LABO NORD - THIKA TRAVEL - THE YOMIURI SHIMBUN JAPAN - CALLEBAUT RUSSIA - AUBERGE DE PECHEUR - LOVELIFE - GAZETTE VAN DETROIT - LIONS CLUB - DAG VAN DE AMBACHTEN - DRIES VAN NOTEN - DUVEL - MOORTGAT - CHOCOLATE HOUSE - DELTA LOYD - BELGIAN DIGITAL - MARKANT NAZARETH - MARKANT LANDEGEM - MILFLORES - UNIVERSITEIT GENT - THE DAIMARU INC. JAPAN - TOUR AND TAXIS BRUSSEL - DAIMOND NIGHT – WORLD EXPO SHANGHAI CHINA - WORLD CHOCOLATES MASTERS BRUSSELS – INDIA - LIEBAERT DEINZE - MASERATI BELGIUM - SCOTTISH CHEFS CONFERENCE - ZURICH SWISSE - DELFT COCOA PLANTATIONS TRINIDAD - TOBAGO - HILTON -